• Hoppa till huvudnavigering
  • Hoppa till huvudinnehåll
  • Hoppa till det primära sidofältet

Koolkitchen

  • Mat
    • Fisk & Skaldjur
    • Förrätt
    • Halloumi
    • Kassler
    • Korv
    • Kött
    • Köttfärs
    • Kyckling
    • Paj
    • Pasta
    • Pizza
    • Potatis
    • Risotto
    • Sallad/vegetariskt
    • Smårätter
    • Sous vide
    • Tapas
  • Tillbehör & Såser
    • Sås & Röror
    • Tillbehör
  • Bröd
  • Efterrätt & Bak
    • Bak
    • Efterrätt
    • Godis
  • Dricka
    • Drinkar
  • Om
  • Kontakt

Krämig äggröra

augusti 31, 2021 av Peter Hartzell Lämna en kommentar

krämig äggröra
Gillar du äggröra som är så där krämig? Som man kan få på hotell? Då har du kommit rätt!

Ingredienser (2 portioner)

  • 6-7 ägg
  • flingsalt
  • smör

Gör så här

  1. Knäck äggen och dela upp äggvitor och äggulor.
  2. Stek vitorna i rikligt med smör under omrörning.
  3. Tillsätt flingsalt
  4. När äggvitorna har stelnat och blivit till en röra lägger du till gulorna och stänger av värmen.
  5. Blanda in gulorna i den vita röran på eftervärmen. Det ska bli en krämig konsistens. Gulorna ska inte stelna.

Arkiverad under: Tillbehör Taggad som: äggröra

Föregående « Goda såser och röror
Nästa Pasta med kalvfilé och tryffel »

Läsarkommentarer

Lämna ett svar Avbryt svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Primärt sidofält


Välkommen! Jag heter Peter och ligger bakom webbplatsen Kool Kitchen. Härligt att du har hittat hit! Jag hoppas kunna hjälpa dig att hitta inspiration till att laga enklare vardagsmat såväl som annorlunda recept till helg och fest.

  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest

Senaste inläggen

  • Lemon Posset
  • Smördegsbakelse
  • Pad thai gai
  • Kyckling med marinerade sommargrönsaker
  • Chokladbiskvier

Arkiv

  • augusti 2023
  • april 2022
  • mars 2022
  • februari 2022
  • januari 2022
  • december 2021
  • november 2021
  • oktober 2021
  • september 2021
  • augusti 2021

Copyright © 2025 · Kool Kitchen · Skapad med Wordpress